Hyppige spørgsmål

Du kan som udgangspunkt låne på HG Finans, hvis du opfylder følgende krav:
  • Har en fast bopæl i Danmark
  • Er over 18 år gammel
  • Har en fast indtægt
  • Ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret
Du kan låne fra 3.000 kr og helt op til 50.000 kr. Klik her for at beregne dit lån
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret, kan vi desværre ikke tilbyde dig et lån.
Kl. 14 på alle hverdage foregår bankclearing, og de godkendte lån udbetales. Låner du via kontoudbetaling før kl. 14.00 på en hverdag, så vil du ofte have pengene på kontoen samme dag. Hvis du udfylder låneansøgningen efter kl. 14.00, vil du modtage pengene i løbet af 1-2 hverdage.
Det er 100% uforpligtende at ansøge om lån hos HG Finans. Ansøgningen er ikke bindende før låneaftalen er underskrevet. Du har altid 14 dages fortrydelsesret.
De personlige oplysninger du indtaster i forbindelse med låneansøgningen bliver sendt via en krypteret forbindelse til Basisbank (HG Finans udbyder alle lån i samarbejde med Basisbank). Alle dine oplysninger bliver behandlet med fortrolighed.
Nej, vi stiller ingen spørgsmål til, hvad du ønsker at bruge lånet til. Det bestemmer du helt selv.
Vi udfører altid en kreditvurdering på vores kunder inden et lån bevilges. Kreditinformationen trækkes fra RKI og / eller debitor registreret, sammen med de oplysninger du har angivet i din ansøgning. Disse oplysninger danner grundlaget for, om et lån bevilges.
I hverdage og dagstimerne får du svar på din ansøgning i løbet af få minutter. I særlige tilfælde skal ansøgningen behandles manuelt, og behandlingstiden kan vare op til 1 time i åbningstiden.
Debitorrenten betyder den årlige effektive rente - dvs den pålydende ren plus renters rente
Forkortelsen ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. ÅOP er altså et udtryk for, hvad omkostningerne (renter og gebyrer) på dit lån er i forhold til det beløb du låner. Når man sammenligner lån er det derfor en god idé at bruge ÅOP som sammenligningsgrundlag.
Hvis der er noget du ikke er tilfreds med, skal du kontakte Basisbank. Send klagen til klage@basisbank.dk
Du kan også anvende EU-Kommissionens online klageportal ved indgivelse af klage. Klager skal indgives på http://ec.europa.eu/odr. Hvis du indgiver en klage skal Basisbanks mailadresse, klage@basisbank.dk også angives.
Lån kan enten betales via betalingsservice eller indbetalingskort. Bemærk at der er ekstra gebyr på indbetalingskort.
Ja, det kan du sagtens, og det koster ikke ekstra at indfri lån hurtigere end planlagt.


Lån mellem 3.000 - 50.000 kr     Ansøg om lån nu!